Even voorstellen?

Mijn naam is Michiel Bonke. Al vanaf jonge leeftijd ben ik gefascineerd door boten. Alles wat met roei, zeil- en motorboten te maken heeft, heeft een grote aantrekkingskracht op mij. Daarbij zijn de traditionele boten en jachten nog weer een extra inspiratiebron. Als kind tekende ik al bootjes. Samen met mijn vader deden we het onderhoudswerk aan eerst de lemsteraak en later polyester zeiljachten.

1501183_820406924658366_4799953603694588674_o

Ik heb zelf 2 boten. Samen met mijn partner vaar ik veel met onze visserman lemsteraak LE 17 “Dolphijn”. Het onderhoud doe ik zelf zo veel mogelijk zelf. Daarnaast heb ik een Arctic Tern ontwerp van de Schotse ontwerper Iain Oughtred gebouwd. Over beide schepen zal ik regelmatig op de website publiceren.

Ik heb van mijn passie mijn vak gemaakt.

Wat ik kan?

Het maken van een ontwerp van kleine roei en zeilboten, klassieke zeiljachten en platbodems. Het bouwen in hout van diverse scheepjes. Het onderhoud (timmer- en schilderwerk en eenvoudige technische zaken).  Hoewel ik alleen opereer, beschik ik over een goed netwerk van goede vakmensen in de jachtbouw. Je kunt in mijn visie niet alles weten en beheersen, samenwerken met anderen levert in mijn ogen altijd een beter eindresultaat!