De berichten volgen elkaar nu snel op…

Vandaag is de boot buiten geweest. De masten zijn er voor het eerst op gezet. Divers beslag is gemonteerd, zoals zitbanken, mastbanken, roeidollen, kikkers en ander klein spul. Ook is de druil (het kleine zeil) aangeslagen. De boot heeft een omgekeerde watertest goed doorstaan. Door de boot vol water te laten lopen zouden evt. lekkages aan het licht moeten komen. Maar, geen lekkages (tot zover…..). Fijn dat er 2 lenspluggen inzitten, het water was er sneller uit dan dat het er in was gekomen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s