pre-installing hardware

Vandaag de messing beschermingsstrips voor de kiel en stevens op lengte gezaagd, gebogen, gaten geboord en gemonteerd. Deze strips dienen als bescherming voor de romp als de boot op de trailer staat, als ze in het zand ligt (bijv. op het strand) of als we ergens tegenaan varen (euh, dat is eigenlijk niet de bedoeling).

Vervolgens worden de strips er weer af gehaald. Dan wordt de romp voor de laatste keer geschilderd. De romp is dan 4x in de kleur geschilderd, 1x primercoating, en 3x epoxy coating. Als de verf is uitgehard worden de strips definitief gemonteerd. De schroeven worden dan ook goed in de kit gezet. En dan: de romp weer keren en dan de binnenzijde schilderen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s