Romp keren

Vandaag is de romp gekeerd om de buitenkant te schilderen. Een paar foto’s van de operatie die is uitgevoerd met 3 takels om alles met 2 handen te kunnen doen. Eerst de boel een meter opgetakeld aan 1 takel die precies in het zwaartepunt zit. Het zwaartepunt zit ter hoogte van de zwaardkast. Vervolgens een takel aan de zijkant gemaakt die de boot op z’n kant trekt. Nu hangt ie in 2 takels. De foto’s laten dit zien. In deze positie moeten we de boot straks op het water liever niet meer zien. Wel zie je de mooie vorm die ontwerper Iain Oughtred aan de boot heeft meegegeven. Vervolgens met de derde takel de boot omgekeerd voorzichtig laten zakken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s