Een nieuwe start!

Dit is het eerste bericht op mijn nieuwe website. De website is nog in ontwikkeling, maar ik ben online!

Wat kun je zien?

Ik heb een contact pagina gemaakt, ik heb iets over mijzelf gedicht en ik heb een eerste ontwerp online gezet. Het is dubbeleinder 470 geworden, een van mijn laatste ontwerpen van een kleine spitsgatter gebaseerd op de Deense werkboten. Zie link.

De komende tijd zal ik op de ontwerp pagina meer ontwerpen online gaan zetten, ik heb er genoeg! Lemsteraken (uiteraard), tjalken, klippers, klassieke scherpjachten, een paar motorschepen, groot, klein.

Stay tuned!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s